Mange borgere i Egedal havde rigtigt dårlig internetforbindelse.

Ved flere anledninger har vi kikket på Egedal. En af de ting vi havde erfaret var at mange i Egedal, har dårlige og dyre internetforbindelser. Iflg. Fagbladet ”Ingeniøren” vil en familie med 2 børn i 2025 have behov for minimum en 160/50 Mbps linje, hvilket de fleste i Egedal ikke vil kunne få tilbudt med de nuværende løsninger.

Det har vi gjort noget ved, så vi ligger kræfterne i hvor vi kan hjælpe:

  • Synliggørelse af status og forhold
  • Formidling af informationer
  • Aftaler, igangsætning og support til lokale fibernetambassadører 
  • Koordinering af områder
  • Lokale forhold og aftaler
  • Vi stiller spørgsmål ved eksisterende løsninger

Vi er en stribe fiberambassadører
– borgere i Egedal der gør en forskel.

Vi er beboere, naboer, erhvervsdrivene i og omkring Egedal. Vores opgave er at være kontakt og bindeled. Et projekt som Egedal Fibernet er ikke blot at trække nogle fibertråde, det er et kæmpe fælles træk imellem borgere, erhvervslivet og leverandører. Der er rigtig mange informationer der skal formidles og forstås, så vi vil være nok interesserede til at få projektet til at lykkedes.

Vi har brug for alle kræfter vi kan finde:

  • Synlighed
  • Formidling af informationer
  • Koordinering af områder
  • Lokale forhold og aftaler

Ud over det er super sjovt og spændende – så vil du lærer rigtig mange mennesker at kende.Kunne du tænke dig at være fiberambassadør, så kontakt en af os.

Vi har sat os det mål, at hjælpe med at give borgere og erhvervslivet i Egedal mulighed for tilkobling til fibernettet. Denne hjemmeside er fortællende om projektet.

Vi er også en stribe fiberambassadører
– borgere i Egedal der gør en forskel.

Vi vil skabe os overblikket over fibernettet i Egedal. I dag er der områder med GlobalConnect Privat, Comflex, TDC Net og erhvervsløsninger fra GlobalConnect og TDV Erhverv. Vi arbejder på at have kendskab til installationer, hastigheder og priser, så vi kan hjælpe borgere og erhverv til at vælge den ønskede løsning til den rette pris. Vi arbejder også på at alle områder i Egedal skal have mulighed for fibernet. Der er flere små byer og landsteder, i og omkring Egedal som vi vil hjælpe med at blive set. Vi har også et øje på vores kommune. Ikke blot arbejdsgange som gravetilladelser mv. men vi gør også opmærksom på om man har husket fibernettet ved i nye områder der etableres. Vi har også spurgt til fibernet på kommunens bygninger og skoler hvor elever og lærer skriger efter bedre internet  
Projektet Egedal Fibernet er derfor ikke blot nogle fiberambassadører der vil have  trukket nogle fibertråde, vi er en del af et kæmpe fælles træk imellem borgere, erhvervslivet og leverandører, der ønsker en bedre infrastruktur i og omkring Egedal, så vores område bliver mere attraktivt.

 

Børnene vil have hurtigere internet! Vil du også?

 

Send os en besked og vi vil kontakte dig, så du kan få svar på dine spørgsmål.

Loading