“Det er afgørende for mit erhvervs center med en hurtig, sikker og stabil forbindelse” udtaler Jan Harring. Indehaver og daglig leder af Stenløse Erhvervscenter. Læs mere

Løsning til erhvervslivet i Egedal

I samarbejde med GlobalConnect præsenterer Egedal Fibernet nu lynhurtigt Internet, hvor du får adgang til et af de mest driftssikre og udbyggede erhvervs fibernetværk i Nordeuropa.

Erhvervsfiber fra GlobalConnect er ikke kun lig med lynhurtigt internet. Det er også din adgang til suveræne tillægsydelser, som understøtter dine behov for sikkerhed i forhold til udefrakommende trusler – og til at gendanne tabt data, hvis uheldet er ude.

Vi er utrolig stolte af vores erhvervs aftale med GlobalConnect. Vi syntes at GlobalConnect er en professionel og kompetent medspiller, som bl.a. tilbyder favorable priser – Smartfiber og Backup løsninger, som sikrer optimal sikkerhed med avanceret firewall-funktioner. Vi er glade for at vi nu også kan hjælpe Egedals virksomheder på vej imod den nye fibermotorvejen.

Aftalen går i første omgang på 2 områder. Område 1 er i Værebro industri kvarter og område 2 er i Industrikvarteret omkring Frydensbergvej. For at opnå succes i erhvervsområderne kræver det at virksomhederne bakker os op, melder sig til eller viser deres interesse på Egedal fibernets web-site. Benyt interesseknappen eller skriv til os på nedenstående kontaktformular.   

Lynhurtigt og stabilt erhvervsfiber fra GlobelConnect

 

ErhvervsFiber er en revolutionerende ny måde, hvorpå du kan få det bedste fra alle verdener til din fiberforbindelse. SmartFiber er en overbygning til din Erhvervsfiber, som giver dig

  • Optimal sikkerhed med avancerede firewall-funktioner, som beskytter dig mod angreb fra omverdenen
  • Trådløst netværk indbygget
  • 4G-failover, hvis den primære forbindelse svigter

SmartFiber er en ”un-managed” løsning. Ønsker du en Managed løsning, hvor GlobalConnect leverer og administrerer det hele for dig?

Har du en eller flere servere, kan du tilvælge GlobalConnects backup-service. Backup-servicen sikrer at du

  • altid kan få dine data igen, hvis du skulle blive ramt af oversvømmelse, tyveri, lynnedslag, fejlagtige sletninger eller andre former for datatab, da dine data altid bliver sikkerhedskopieret til to eksterne GlobalConnect-datacentre
  • til enhver tid selv kan genskabe filer, når du har brug for det
  • selv kan vælge, hvor lang tid du vil have data liggende
  • altid har 1 TB dataplads til backup, som automatisk bliver udvidet, hvis du har behov for mere. Ønsker du mere plads, koster hver GB kun 40 øre pr. md.

 Fibernettet giver din virksomhed superkræfter

Vil du også have hurtigere og stablit erhvervs fiber?

Loading